Ontdek Meer

ONTDEK MEER

SNEL INTERVENTIES STARTENEen nieuwe interventie starten is eenvoudig. Met enkele muisklikken en een minimum aan tekst input is het zo gebeurd.Je kan heel eenvoudig een nieuwe interventie starten: klik daarvoor met de muisknop op de interventielocatie of zoek de interventielocatie op.


Kies vervolgens de ploeg, ziekenwagen,... die je ter plaatse wil sturen. Duidt ook de oproeper en het vermoedelijk probleem aan. Eventueel kan je nog extra informatie ingeven.


Dat is het!

SNEL INTERVENTIES OPVOLGENVolg alle interventies gemakkelijk op door op het uitroepteken te klikken. Per interventie heb je een uitroepteken.Een interventie is wel erg gemakkelijk op te volgen. Elke interventie heeft zijn eigen rode (nog niemand ter plaatse) of groene (iemand ter plaatse) cirkel met uitroepteken.


Door hierop te klikken kan je snel een SitRap ingeven, bijstand vragen of de verschillende ploegen laten aankomen of vertrekken.


Dat is het!

STATISTIEKENInterventietijden, aantal interventies en afvoeren, aantal interventies op een gegeven moment... Je vind het allemaal terug in geautomatiseerde statistieken.Perkamentus houdt alle tijden digitaal bij. Zo kan je snel een overzicht krijgen van allerlei interventietijden, aantal interventies, aantal afvoeren, een heatmap waar de meeste interventies plaats vinden...


Zo kan je elke preventieve hulpactie analyseren voor de toekomst.

PERKAMENTUS APPVerleng Perkamentus naar de app.Met de Perkamentus app krijgen de interventieploegen en ziekenwagens automatisch een push bericht met de informatie en de  locatie van hun interventie.


Die gegevens kunnen ze ook bekijken in de app. Daarnaast kunnen ze de interventielocatie bekijken op een kaart.


SCREENSHOTS

EN NOG ZO VEEL MEER!

© Copyright 2019. All Rights Reserved.